Lillehammer modellflyklubb - Om oss

Lillehammer modellflyklubb (LMFK) er en modellflyklubb som ble etablert av noen entusiastiske modellflyvere i 1980.

Klubben er godt organisert og har i dag ca 40 modellflyvere i ulike aldersgrupper som driver med de fleste typer modeller i kategoriene seilfly, motorfly og helikoptere. LMFK er organisert under Modellflyseksjonen i Norsk luftsportforbund, som igjen er en del av Norges idrettsforbund. LMFK har medlemmer som har deltatt i både norske og internasjonale mesterskap.

Vår flotte modellflystripe "Åsen modellflyplass" er i gress og ligger på Nyseterhøgda ca 10 km fra Vingrom og opp mot Dokka. Denne benytter vi sommerhalvåret. Om vinteren brøyter vi Mjøsisen ved Vingnesvika i Lillehammer. Begge modellflystripene er ca 20 x 200 meter. I tillegg benyttes Hafjell til seilflyging på hang om sommeren.

Byggelokale

Noen av klubbens medlemmer leier et byggelokale i sentrum av Lillehammer. Her kan klubbens medlemmer få leie byggebord. Ikke minst er det populært å stikke innom lokalet for en hyggelig prat i kaffekroken, og det deles villig ut gode råd til ulike prosjekter.

Møter 

Vi har et hyggelig og sosialt fellesskap og arrangerer klubbkveld en gang i måneden. Her gis det informasjon og ulike temaer innen modellflysporten gjennomgås.

Opplæring

Klubben har utdannet instruktører som bidrar med opplæring av nye modellflypiloter. Vi har et modellfly som benyttes til opplæringsformål. På den måten kan nye piloter få en trygg opplæring i henhold til Norsk luftsportforbund (NLF) sine retningslinjer. 

Bli medlem

Vi ønsker nye medlemmer velkommen. Som medlem hos oss får du tilgang til våre modellflystriper og et hyggelig miljø. Kanskje er du en fremtidig norsk eller nordisk mester, europa- eller verdensmester. Eller kanskje du bare har lyst til å ha denne idretten som en hobby. Om du er ung eller gammel (med et ungt sinn), du er like velkommen. Medlemmer hos oss er automatisk også medlemmer i modellflyseksjonen i Norsk luftsportsforbund. Dette innebærer at man blir forsikret mot skade på annens eiendom og at man får tilsendt bladet Modellflyinformasjon seks ganger i året. 

Her kan du melde deg inn  som medlem: http://www.nlf.no/info/medlemsservice-nytt-medlemsskap

Ta gjerne kontakt og kom på besøk for å bli kjent med oss.

 

Kontakt

Postadresse:

Lillehammer modellflyklubb
Postboks 1058
2605 Lillehammer

 

Facebook:

Lillehammer Modellflyklubb
https://www.facebook.com/groups/314087456606/

 

Formann (2015-2016)

Finn Haugen

finn.haalfakrøllhotmail.com